Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
A

autorigie

26. 2. 2011 10:05
Neumí čésky a chce poučovat

Proboha tak si aspoň nějakou knihu přečtěte, ať víte, jak vypadá český jazyk! To je otřesný, ty hrubky, ježišmarjá!

0 0
možnosti
PH

Gibon

26. 2. 2011 9:56
Konečně rozumný, pravicový názor.

Celý problém popřevratové doby je, že se v hlavách nezměnilo nic, pouze se přehodily názvy. Toto je první, rozumný názor z milieu lidí volících ODA, US, Zelení a TOP. Prostě vypočítat Kalouskovi, že ho to bude stát hlasy. Protože ti, co kupují jenom chleba, mléko a brambory prostě k volbám nepůjdou, i kdyby je tam párem volů táhl. Ale, vážený pane, Ani Svobodní - Mach, ani Zelení není východisko. Je to zase jenom ideologie, které chybí zdravý rozum. Proč proboha musí být u Macha v zákoně vyrovnaný rozpočet, když všichni kolem žijí na dluh. To abychom jim v rámci EU, potom z našeho vyrovnaného rozpočtu ty dluhy jejich dluhy splatili?

0 0
možnosti
RD

radomír dolanský

26. 2. 2011 9:49
Přečtěte si sám sebe a

bude vám hned jasné, proč "byjí na poplach" a promlouvají ke "skupinám obyvatelství" pane nakladateli a knihkupče. Aby tak nedopadli i jiní.Rv

0 0
možnosti
L-OSM

Lobo - obchodník s mozky

26. 2. 2011 9:35
Je mi to jedno.

Přejdu na alternativní zdroje.

0 0
možnosti
U-UV

Urb - Uničtoženie vraga

26. 2. 2011 9:31
Budou se zdražovat i plenky

Připadá mně nemorální, aby se tedy dělala nějaká výjimka pro knihy. Abych o nějakou knihu stála, to se zdaří jen opravdu občas a to co se dnes tiskne, tak 99% národu prospěje, když to rovnou půjde do stoupy. Takže to shrneme. Běžný člověk dobrou knihu stejně nesežene a ulízaný úchyl, který tam chodí kupovat porno-literaturu, kterou má místo manželky, tak toho cena neodradí.

0 0
možnosti
I

IvanR

26. 2. 2011 9:22
Jste lepší.

Taky jsem dvakrát dostal mail s výzvou. Musím se přiznat, že jsem ho zas tak nestudoval, obecně mi připadá, že zbrklé zvyšování DPH u všeho je nesmysl. Navíc vydávání knih by se mělo podporovat a ne brzdit. Také jsem v rychlosti a ve stručnosti něco napsal: http://rossler.blog.idnes.cz/c/179190/Vyzva-na-obranu-knih.html, ale musím přiznat, že po přečtení Vašeho článku ten svůj považuji za zbytečný. Jste lepší a proto Vám dávám karmu a s Vašim dovolením dám odkaz na Váš článek na své stránky na facebooku. Mějte se hezky.

0 0
možnosti
  • Počet článků 31
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3157x
Antikvář pražský a koncesovaný odhadce.